Pozoruhodné byliny

Nimbový olej


Balení: 100 ml
200 Kč

MNOŽSTVÍ

SKLADEM
Nimbový olej - k vnějšímu užití
Azadirachta indica
Neem Oil
 
 
 
Nimbový olej lisovaný za studena z plodů stromu Azadirachta indica je po staletí uznávaným léčebným a kosmetickým přípravkem.
Nimbový olej má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek,díky tomu je účinný při onemocněních kůže.
Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu.
Velmi dobré výsledky byly zaznamenány i při léčbě natolik závažných onemocnění, jako jsou lupenka nebo úporné ekzémy. Prokázány byly antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. V posledních letech se objevilo již několik patentů léčiv rakoviny kůže založených na nimbovém oleji.
Nimbový olej ničí bakterie, které způsobují akné, tím zlepšuje stav aknózní pokožky.
Olej je také účinným repelentem proti klíštatům, svrabu, vším apod.
 
V nabídce máme také nimbu kůru drcenou nebo mletou a také nimbu drcený list.

Více informací hledejte zde......

Doporučujeme další zdroje informací .................zde. 

Není určeno pro vnitřní užití.

Tradiční použití dle lidové medicíny:
Olej se nanáší buď přímo na pokožku nebo se přidává do koupele, kosmetických přípravků a šamponů na vlasy.

Ztuhnutí při pokojové teplotě je běžné. Tekutou podobu získá olej při chvilkovém ponoření lahvičky do teplé vody.

Námi nabízený nimbový olej byl vyroben v Indii tradiční metodou. Jedná se o 100% čistý olej bez dalších přísad. 

Určeno pro vnější použití.
Skladujte v suchu, temnu, mimo dosah dětí.  

Balení 100 ml